Last news in Fakti

10 Септември, 2016 23:15 1 179 0

Левски оцеля в Бургас след две дузпи

  • левски-
  • прохазка-
  • нефтохимик-
  • дузпа

"Сините" победиха Нефтохимик с 2:1

Левски оцеля в Бургас след две дузпи - 1
Снимка: БТА

Левски се изкачи на върха в Първа лига, след като постигна измъчена победа при гостуването си на Нефтохимик в мач от 6-ия кръг на първенството.

Мачът на стадион "Лазур" в Бургас беше изключително напрегнат и "сините" стигнаха до успеха с два гола от две дузпи на Роман Прохазка, който ознаменува по перфектен начин своя двубой №100 за отбора. Първият наказателен удар, от който словакът откри резултата, обаче беше много спорен, докато вторият, който беше отсъден в продължението на сблъсъка, бе кристален.

Голът за домакините вкара Иван Вълчанов в началото на второто полувреме за 1:1, но той не успя да помогне на бургазлии да спечелят важна точка. Така те остават с 4 т., докато Левски се изкачи на върха с 14 т., изпреварвайки Дунав Русе, който утре играе с ЦСКА-София.

В средата на втората част дебют за 26-кратният шампион на България направи Илиян Мицански, но той остана абсолютно незабележим на терена. Мачът на "Лазур" беше първи за Левски под ръководството на новия собственик на клуба Спас Русев. Той не присъства на трибуните, но там беше синът му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА