12 Септември, 2016 11:58 708 0

Дерменджиев: Срещу Базел ще играем без напрежение

  • дерменджиев-
  • базел-
  • напрежение-
  • шампионска лига-
  • лудогорец

"Ще направим всичко възможно, за да вземем повече точки", допълни треньорът

Дерменджиев: Срещу Базел ще играем без напрежение - 1
Снимка: БТА

Лудогорец замина за Базел. Във вторник (13 септември) българският първенец гостува на швейцарския тим в първи мач от групите на Шампионската лига. На летище Варна треньорът на разградчани Георги Дерменджиев говори пред медиите.

"Отиваме, за да направим добър мач. Гледахме няколко двубоя на Базел, със сигурност е по-силен отпреди. Ние обаче също се развиваме и ще го докажем", коментира Дерменджиев.

"Какви са ни очакванията за представянето в групите? Ще направим всичко възможно, за да спечелим повече точки. Вече натрупахме опит и не се притесняваме от никого. Лудогорец показва израстване, знае кога да вдигне темпото, за да постигне необходимото", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА