12 Септември, 2016 15:25 831 1

Бодуров: Предпочитам в чужбина пред ЦСКА

  • бодуров-
  • цска-
  • чужбина-
  • ганчев

"Нямам голямо желание да играя в България", призна защитникът

Бодуров: Предпочитам в чужбина пред ЦСКА - 1
Снимка: БТА/АР

"Честно казано, нямам голямо желание да се връщам в България. Още имам възможност да играя в чужбина и предпочитам да продължа кариерата си там. Получих няколко обаждания, водил съм разговори, не е като да нямам варианти, но искам да изчакам още малко. Поне след седмица-две ще взема решение къде да продължа кариерата си", заяви Николай Бодуров пред „Тема Спорт”.

"Факт е, че се чух по телефона с Гриша Ганчев за ЦСКА. Ние се виждахме с него по-рано през лятото, но само дотам. Ще видим какво ще стане, но пак казвам, че ми е приоритет да играя в чужбина.

Малко е късно да си търся нов отбор, но няма значение. Предпочитам да избера внимателно, вместо да се хвърля в дълбокото", добави защитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    0 0 Отговор
    Ей, като започнат всички футболистчета и тренЕрчета да ползват това клише "... пак казвам..."!