1 955 1

Руски хакери разобличиха досиетата на американските олимпийци

Руски хакери разобличиха досиетата на американските олимпийци
Снимка: БТА/АР
Константин Карагьозов

Световната антидопингова агенция (WADA) заяви, че руски хакери са виновни за изтичането на поверителна информация, касаеща досиетата и медицинските файлове на американските атлети, взели участие на Игрите в Рио де Жанейро, пише "Би Би Си".

Сред потърпевшите са световноизвестната тенисистка Серина Уилямс и гимнастичката, завоювала четири златни медала - Симон Байлс.

Хакерската група "Fancy Bears" е поела отговорност за атаката.

"Нека се знае, че подобни приминални прояви пречат на световното антидопингово общество да възвърне доверието си в Русия", заяви директорът на Световната антидопингова агенция Оливие Нигли.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • шшш
    Отговор
    1 07:27  14.09.16
    Моля ви са, това го знае и последен идиот че има ЩИТ над някои отбори. Браво на хакери че разбиха досиетата на американци , нека да сложат на масата всички досиета на всички спортисти и да видим кой какви хапчета пие..Сега тази мафия от (WADA) ще нищи кой разбил а не да подгонят тези които закусвали с хапчета с шепи...защото видите ли самите служители от тази (WADA) им позволили ДА ГЪЛТАТ тези хапчета ...УЖАС и паричка ..за свършената работа..Подгониха Русия без доказателства за всеки един спортист , тук ще видим какви игри спечелиха САЩ -смешници..

Напиши коментар:


Публикувай