Last news in Fakti

14 Септември, 2016 22:23 958 0

Стоянов: Преди не ни взимаха насериозно, сега е друго

  • стоянов-
  • не ни взимаха насериозно-
  • лудогорец

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов обяви, че силното представяне на тима на европейската сцена е направило така, че „орлите” да станат разпознаваеми извън България.

Не ни взимаха насериозно в началото, но след добрата Лига Европа започнаха да ни познават, а след Шампионската лига знаеха за нашия тим. Неслучайно тази година се обръща още по-голямо внимание. Добрите ни резултати се отразиха и на европейската сцена и всички започнаха да знаят кой е Лудогорец”, каза той пред „Диема спорт”.

„Витиня ни каза, че в Португалия са написали обширен материал за нашия отбор. Преди такова нещо нямаше, въпреки че играхме с Реал (Мадрид)”.

„Не искам да правя тънки сметки и да се изхвърляме. Надявам се да бъде спокойно около отбора. Знаем нашите цели и стъпка по стъпка се надявам да прогресираме. От вас журналистите зависи в коя посока ще наклоните везните”, добави Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА