Last news in Fakti

16 Септември, 2016 01:00 1 057 0

Матеус: Анчелоти е по-добър треньор от Гуардиола

  • матеус-
  • анчелоти-
  • гуардиола-
  • байерн мюнхен

"Пеп искаше да покаже, че той е измислил футбола", критикува Матеус

Матеус: Анчелоти е по-добър треньор от Гуардиола - 1
Снимка: БТА/АР

В Мюнхен са истински щастливи от смяната на Пеп Гуардиола с Карло Анчелоти начело на Байерн и не спират да показват радостта си. Този път това направи и бившата звезда на отбора Лотар Матеус, който беше поредният отправил критики към испанеца. 

"При Гуардиола винаги съм имал чувството, че иска да покаже на противниците, че той е измислил футбола", коментира Матеус пред списание "Спорт Билд". 

"Той е голям треньор и има защо да се говори толкова много за него. Вероятно тази година Шампионската лига ще бъде спечелена от някой негов бивш отбор. Но Гуардиола не може да бъде сравняван с Анчелоти."

"Италианецът иска да помага на играчите и да бъде много по-близък с тях, отколкото е Гуардиола. Пеп ги държи на дистанция и не иска никой от тях да му бъде приятел. Поставил е ясно условие "Ако не правиш каквото искам, се махаш", добави Лотар.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА