1 855 1

Стилиян Петров: Разочарован съм от Астън Вила

"Щях да играя напълно безплатно за клуба", заяви българинът

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Стилиян Петров за пръв път проговори за провалената възможност да се завърне на терена с екипа на Астън Вила, след като пребори левкемията. През лятото Стенли сензационно стартира подготовка с бирмингамци с надеждата да изиграе един последен сезон в клуба. Мениджърът на Вила Роберто ди Матео обаче не му предложи договор, което разочарова много българския футболист.

"Нямам лоши чувства към тях. Няма да ви лъжа, бях разочарован, че не ми предложиха нищо. Не знам защо не получих оферта. Това не ми беше обяснено", заяви Стилиян пред "TalkSPORT".

"Предложиха ми работа в школата, която не желаех. Исках да завърша като футболист. Дори не исках да получавам пари", допълни 37-годишният халф.

"Казаха ми много рано. Бях освободен, а можех да направя по-дълга предсезонна подготовка върху всички компоненти. Седнах с Роберто Ди Матео и му благодарих, че ми даде възможността. Стиснахме си ръцете и му пожелах късмет за сезона", завърши Стенли.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • MMM
    Отговор
    1 19:19  15.09.16
    Да си разочарован, че не ти е предложен договор е много, много различно от това, да си разочарован от Астън Вила. За много хора е едно и също, обаче за журналистите не би трябвало. Сега английската преса може да ви цитира заглавието (дай боже, не) и Стилян да си изяде бутонките....Типично.

Напиши коментар:


Публикувай