Last news in Fakti

17 Септември, 2016 01:00 860 0

Робен: Последната ми контузия ме шамароса

  • робен-
  • контузия-
  • тяло-
  • байерн мюнхен-
  • мотивация

"Загубих мотивация, но сега нямам търпение да се върна", сподели холандецът

Робен: Последната ми контузия ме шамароса - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен призна, че контузията в аддукторите, от която страда през последните седмици, го е демотивирала.

"Можеш да тренираш колкото си искаш, но сега отново идва на дневен ред за моето завръщане в състава. Работим ден за ден", коментира Робен пред клубната телевизия.

"Това е най-красивата част от всичко, макар да изисква известна адаптация. Нямам търпение и не изпитвам никакви съмнения. Уверен съм и вярвам в тялото си. Нещата изглеждат добре, но съм си научил урока. Не искам да се радвам твърде рано. В четвъртък нещата се развиха много добре, но ще видим как ще бъде утре."

"Успехът на Байерн е една допълнителна мотивация да се върна на терена и да имам своя принос. Имал съм доста контузии, но тази в аддукторите беше голям удар, защото малко губиш мотивация. Сега трябва да си върна формата. Надявам се нещата да продължат така, както напоследък. Целта ми е да направя така, че да съм във форма и усмивка на лице до декември", допълни Робен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА