Last news in Fakti

16 Септември, 2016 13:29 658 0

Агуеро остава в Сити до 2020-та година

  • агуеро-
  • манчестър сити-
  • договор-
  • шампионска лига

Агуеро мечтае за титла в Шампионска лига, но внимава с Барса, Реал и Байерн

Агуеро остава в Сити до 2020-та година - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентинският нападател Серхио Агуеро е продължил с един сезон договора си с Манчестър Сити до лятото на 2020 година, съобщават британските медии. 28-годишният Агуеро пристигна на "Етихад" през 2011 година и оттогава е основен реализатор на тима със 145 попадения в 213 мача, като е на седмо място във вечната клубна ранглиста на най-добрите голмайстори, само на 33 гола от лидера Ерик Буук.

Аржентинецът, който получава по 240 хиляди лири на седмица, иска да вдигне купата на Шампионската лига с екипа на Манчестър Сити и вярва, че с идването на новия мениджър Пеп Гуардиола отборът е способен да направи последните решаващи крачки, след като през миналия сезон за първи път достигна до полуфиналите на надпреварата.

"Имам още четири години тук и се надявам в този период да спечелим Шампионската лига. В турнира има много силни отбори и няма да бъде лесно. Но моята цел, а и целта на клуба, е да се опитаме да спечелим този трофей. Може би има по-добри кандидати от нас в лицето на Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, които винаги участват, но ние работим здраво и през последните три години прогресираме непрекъснато. С новите играчи и новия мениджър мисля, че можем да стигнем до финала. Не знам дали ще се получи още този сезон, но ще опитаме", заяви Агуеро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА