Last news in Fakti

18 Септември, 2016 05:45 742 0

Хонда пред трансфер в САЩ

  • хонда-
  • сащ-
  • млс-
  • милан-
  • трансфер

Американски отбори с интерес към японския халф на Милан

Хонда пред трансфер в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Милан Кейсуке Хонда почти сигурно ще продължи кариерата си в САЩ. Няколко отбора от Мейджър Лийг Сокър (МЛС) са се свързали с японеца с оферти да продължи кариерата си в Америка. Става въпрос за Лос Анджелис Галакси, Ню Йорк Сити и Ню Йорк Ред Булс. Така е много вероятно азиатецът да си тръгне от "Джузепе Меаца" през зимата.

Сезонът в МЛС свършва през декември, и макар трансферният пазар да отваря чак през февруари, това не пречи на отборите да подписват предварителни договори с различни играчи след отваряне на европейския трансферен прозорец през януари.

Хонда определено не е първи избор на треньора на Милан Винченцо Монтела. Японецът е записал едва 11 минути като смяна от началото на сезона и не е особено доволен от статута си на резерва. Това може да го накара да обмисли сериозно предложенията на американските тимове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА