1 432 4

УАДА призна за допинг скандала

Доказателствата срещу сестрите Уилямс и останалите абсолютно верни

УАДА призна за допинг скандала
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Световната антидопингова агенция УАДА потвърди автентичността на изтеклите в интернет документи с допинг проби на редица известни атлети.

Сред доказателствата за употреба на забранени стимуланти са и такива срещу тенисистките Серина и Винъс Уилямс. От хакерската група Fancy Bears доказаха, че спортистите са използвали забранени медикаменти със знанието на УАДА.

Разкритията породиха много въпроси около дейността на Агенцията, а някои директно поискаха тя да бъде реформирана и да бъде избрано ново ръководство. 


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бок мок
  Отговор
  1 17:26  17.09.16
  Братята пардон сестрите Уйлямас, като ги погледне човек и без да е експерт веднага ще му стане ясно, колко са зобили! Интересно, кога ли ще излязат и истините за "феномените" им в плуването? Остана ли съмнение тази агенция от кого и в полза на кого е създадена???
 • Абе празни кратуни са
  Отговор
  2 18:02  17.09.16
  Опаааа и сега какво стана с приказките на високомерните анти допингови бюрократи....нали точно те не допуснаха половината олимпийски отбор на Русия-точно заради допинг...а сега се оказа ще с тяхно знание сестрите печелеха години наред...Еми лицемери са.
 • Гост
  Отговор
  3 18:47  17.09.16
  Известен професор коментира,четейки списъка с "лекарства" обявени от сестрите ,и гимнастичката , дето ги обявяват преди състезания, с които си лекуват съпътстващи ги болести.Ако взимат тези лекарства,то те биха били толкова болни,че нямаше да могат да станат от леглото,камо ли да се състезават.
 • Картър
  Отговор
  4 23:28  17.09.16
  Представям си брат Кличко колко е болен горкия.

Напиши коментар:


Публикувай