18 Септември, 2016 09:31 922 0

Нефтохимик привлече Янев за треньор

  • янев-
  • нефтохимик-
  • цска

Христо Янев е новият старши треньор на Нефтохимик. Той поема „зелените“ след като вчера Димчо Ненов беше официално освободен.

Владимир Манчев ще е помощник треньор, а треньор на вратарите става Ивайло Петров.

Бившият наставник на ЦСКА-София ще има за задача да стабилизира Нефтохимик, защото от началото на сезона „шейховете“ имат само 4 точки. И се намират в дъното на класирането.

През миналата година той успя да изведе ЦСКА до спечелване на Купата на България, а безпрецедентен факт стана това, че „армейците“ бяха по същото време във „В“ група.

Именно този треньорски състав в лицето на Христо Янев, Владо Манчев и Ивайло Петров, бе в основата на историческият триумф на ЦСКА през миналата година.

Новият наставник на бургазлии ще бъде представен официално днес от 12.00 часа на нарочна пресконференция в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА