18 Септември, 2016 10:30 857 0

Милик не спира да бележи, Наполи пак бие

  • наполи-
  • милик-
  • серия "а"

Небесносините временни лидери в Италия

Отборът на Наполи пренесе доброто си представяне от първата си среща от груповата фаза на Шампионската лига и в италианската Серия "А".

С нови две попадения на намиращия се в чудесна форма Аркадиуш Милик тимът на Маурицио Сари срази с 3:1 гостуващия Болоня и излезе начело във временното класиране преди изиграването на всички мачове от 4-ия кръг на италианския шампионат.

Полският голмайстор получи почивка и вместо него като титуляр в предни позиции започна Маноло Габиадини. Той обаче се появио в игра в средата на второто полувреме и набързо реши мача в полза на "небесносините".

Третото попадение за домакините от "Сан Паоло" добави бившият нападател на Реал (М) Хосе Кайехон, а почетният гол за Болоня реализира Симоне Верди.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА