Last news in Fakti

18 Септември, 2016 11:00 771 0

Дерменджиев: Бихме Славия без напрежение

  • дерменджиев-
  • славия-
  • лудогорец

Шампионската лига вече не била толкова страшна за родните шампиони

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след победата с 3:1 над Славия, че неговият тим вече не се страхува от големите клубове в Европа.

"Доволен съм от резултата. Един не много впечатляващ мач. Футболистите играха без напрежение. След като поведохме, играта се накъса и затова мачът бе по-тромав. Много от футболистите се научиха да влизат концентрирани и във вътрешното първенство.

Футболистите вече не ги е страх от големите отбори в Европа. Може да загубим, но даваме каквото можем по време на мачовете. Още от начолото на проекта "Лудогорец" това бе нашата цел - да изградим характери и победители. Още тогава казахме, че искаме да станем шампиони и да играем в Шампионската лига", заяви Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА