Last news in Fakti

18 Септември, 2016 21:20 1 013 0

Интер обърна Ювентус в голямото дерби

  • интер-
  • ювентус-
  • дерби-
  • италия

"Нерадзурите" надделяха над "бианконерите" с 2:1

Интер обърна Ювентус в голямото дерби - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Интер "взе скалпа" на Ювентус в голямото дерби от четвъртия кръг на Серия "А". На своя "Сан Сиро" домакините се наложиха с 2:1, обръщайки вечния си съперник в края на двубоя.

Стефан Лихтщайнер даде преднина на "бианконерите" в 66-ата минута, засичайки неспасяемо топката във вратата на Ханданович от два метра след центриране на Алекс Сандро. Радостта на торинци обаче не трая дълго. В 68-ата Мауро Икарди изравни с глава, оползотворявайки прекрасен пас от корнер на Банега. В 77-ата пълният обрат бе факт - Икарди се ориентира по най-добрия начин след грешка и разбъркване в отбраната на Ювентус, пусна елегантен пас с външен фалц към резервата Перишич, който заби неспасяемо топката в долния ляв ъгъл на Буфон.

Така "Старата госпожа" изпусна възможността да се изкачи еднолично на първото място, оставайки на втора позиция с девет точки. Интер пък продължава да върви нагоре след лошия старт в първенството и вече е осми със седем пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА