19 Септември, 2016 10:25 867 0

От Байерн: Теренът ни е ужасен

  • рибери-
  • видал-
  • терен-
  • състояние-
  • байерн мюнхен-
  • оплакване

"За първи път виждам толкова лош терен в Мюнхен", оплаква се Рибери

От Байерн: Теренът ни е ужасен - 1
Снимка: БТА/АР

Тревното покритие на стадион "Алианц Арена" е мистерия дори за полузащитника на Байерн Мюнхен Франк Рибери. В събота теренът беше пълен с дупки и кафяви петна.

"Игрището изглежда така, все едно го поддържа Лотар Матеус", шегуват се потребители в интернет.

Франк Рибери, постигнал срещу Инголщадт три асистенции в един мач за първи път след 2012 година, отсече: "Теренът е смешен. Дълго време съм в Байерн Мюнхен, но за първи път виждам игрището да бъде в толкова лошо състояние. Надявам се тревата да стане по-добра, защото тя е важна за добрата ни игра".

Рафиня, който пък се разписа за първи път от 4 години насам, добави: "Ние сме свикнали тревата да бъде добра, но сега е трудно. Мюнхен 1860 игра тук ден преди нас. Но теренът не беше лош само за нас, а и за нашия противник".

В рамките на 13 дни на "Алианц Арена" ще се изиграят пет мача, което не позволява на нова трева да поникне. Затова смяната на тревното покритие се отлага.

"Надявам се теренът да се оправи скоро, за да можем отново да покажем своята игра. Такъв терен оказва влияние на играта ни, особено срещу отбори, които се затварят и после вкарват един гол, за да се затворят отново. Топката не върви така, както би трябвало", допълни Артуро Видал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА