13 816 1

Адвокатът на Шумахер: Той не може да ходи!

Семейството на пилота в съдебна битка с таблоид

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Адвокатът на семейство Шумахер разкри пред съда, че шампионът във Формула 1 Михаел Шумахер не може да ходи. Пилотът претърпя тежък инцидент по време на ски почивка в Алпите през 2013 г. Семейство Шумахер съди германско списание заради статия, в която се твърди, че 47-годишният пилот ходи отново.

"Той не може да ходи", категоричен беше Феликс Дам, който настоява за правото на личен живот на семейството.

Присъдата по делото се очаква през октомври. За Шумахер полагат грижи екип от специалисти в къща до Женевското езеро.

По-рано тази година мениджърът на Шумахер Забине Кем заяви, че се надява, че пилотът един ден ще се завърне. През декември съденото списание публикува материал, в който се твърди, че Шумахер може да ходи с помощта на терапевт. "Прави по няколко стъпки и вдига ръка", написа тогава списанието.

Кем обяви писанието за безотговорно. "За съжаление това не е вярно", каза тя и допълни, че такива фалшиви съобщения дават надежда на много хора.

Шумахер бе на почивка със съпругата си Корина и двете им деца, когато удари тежко главата си в скали в ски курорта Мирабел на 29 декември 2013 г. Той беше 6 месеца в медицинска кома в Гренобъл, а след това беше преместен в Лозана.
 

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • хуьо
    Отговор
    1 15:15  20.09.16
    Дано оздравее и да се възстанови.Добре,че не е нормален българин в България,отдавна да беше умрял,ние нито имаме такива болници и специалисти, а и да имахме,нямаше да може да си платиме...мреме си,бедни сме и тн....обречени сме си от тая дъжава и управляваши и няма измъкване....

Напиши коментар:


Публикувай