19 Септември, 2016 16:45 1 411 1

Бербатов се разминава с Палермо

  • бербатов-
  • палермо-
  • македа-
  • кардиф
Бербатов се разминава с Палермо - 1
Снимка: БТА/АР

Свободният агент Димитър Бербатов май ще се размине с трансфер в Серия А. Сделката със закъсалия Палермо е на път да прецака бивш съотборник на българския нападател в Манчестър Юнайтед.

Става дума за Федерико Македа (25 г.). Той за последно риташе в Кардиф в Чемпиъншип, а в момента също е безработен. Агентът му преговаря с Палермо за договор до края на сезона.

Слуховете около бъдещето на Димитър Бербатов продължават да следват един след друг, а най-интересният такъв прати преди седмица нападателя в тима от Чемпиъншип Кардиф.

През последните десетина дни името на българина бе спрягано и за италианските Торино и Палермо, а според различни сайтове от Острова, интерес е имало и от страна на Съндърланд.

Името на Бербатов се спрягаше още за трансфер в САЩ, Австралия и Египет, където отборите могат да си позволят заплатата му, но се смята, че той предпочита да остане в Европа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сксж

    0 0 Отговор
    непотребен яловец