22 Септември, 2016 01:00 956 0

Агент за Гуардиола: В Байерн и Барса е лесно

  • селюк-
  • гуардиола-
  • байерн мюнхен-
  • туре-
  • барселона

"Каталунците постигат успехи заради Меси, в Мюнхен още празнуват напускането на Гуардиола", заяви агентът на Яя Туре

Агент за Гуардиола: В Байерн и Барса е лесно - 1
Снимка: БТА/АР

Войната на думи между Дмитрий Селюк и Пеп Гуардиола продължава. Вчера мениджърът на Манчестър Сити поиска публично извинение от агента на Яя Туре, но това още повече раздразни Селюк. Последният отговори на каталунеца почти мигновено пред телевизия "Скай спортс", но после продължи темата и пред вестник "Мирър".

"Пеп беше успешен треньор в Барселона и Байерн Мюнхен, но само вижте какво стои зад успехите му. В Барса той пое отбор, изграден от Франк Рийкард и имаше щастието в отбора да е Лионел Меси. Меси направи Барса успешен отбор, а не Пеп. Луис Енрике вече показа, че успехите на Барса не се дължат на Гуардиола", започна Селюк.

"В Байерн беше същото. Те спечелиха требъл преди идването на Гуардиола и вече си бяха страхотен отбор с невероятна организация в играта. Той нямаше как да се провали даже да иска. И дядо ми щеше да стане шампион в Бундеслигата с Байерн. Същото важи и за Барса. Това са прекрасни отбори, които могат да станат лесно шампиони. Нека Пеп поеме осмия или деветия в класирането и да го направи шампион."

"Карло Анчелоти също ще задържи Байерн на върха, но има една разлика. Той ще спечели Шампионската лига с отбора. Нещо, което Гуардиола не успя да стори. Само вижте колко много щастливи хора имаше в Мюнхен, след като Гуардиола напусна Байерн. Там не го обичаха."

"Пеп не обича футболисти с характер, а само такива, които се плашат от него и правят всичко, което им каже. Първото нещо, което той стори като мениджър на Сити е да разкара Джо Харт и Яя Туре - две от големите фигури в съблекалнята. Когато отидеш в нечия къща, трябва да покажеш респект. Не можеш да отидеш в чужда къща и да поискаш хората там да си ходят."

"В Барселона беше същото. Гуардиола изгони Самуел Ето'о от клуба. Златан Ибрахимович, за когото Барса плати 57 милиона паунда, беше изгонен година по-късно за само 18 милиона паунда. И всичко винаги е заради Пеп Гуардиола", добави Селюк.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА