Last news in Fakti

21 Септември, 2016 15:58 1 272 0

Скандалният Омар Косоко подсилва Ботев

  • косоко-
  • ботев-
  • литекс-
  • цска

Бившият футболист на ЦСКА и Литекс пристигна днес в Пловдив и се очаква да подпише с клуба

Скандалният Омар Косоко подсилва Ботев - 1
Снимка: БТА

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА Омар Косоко пристигна днес в Пловдив и се очаква да подпише с Ботев. Футболистът в следващите часове трябва да премине медицински изследвания. Много е вероятно Косоко да подпише с Ботев още в близките дни.

Косоко пристигна у нас като част от селекцията на Стойчо Младенов през 2013 година в ЦСКА, а преди това бе играл за Амиен, Оксер и Сервет (Женева).

Той може да играе както на десния фланг, така и на върха на атаката, като дори се разписа в едно от вечните дербита с "Левски". Заради финансовите проблеми в Борисовата градина през лятото на 2014 година той отказа да подпише нов договор с “армейците”.

След неуспешни проби в Интер (Баку) се озова в Литекс, където не направи нищо запомнящо се под ръководството на Красимир Балъков и бе освободен заради редица дисциплинарни провинения.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА