Last news in Fakti

22 Септември, 2016 20:14 846 0

Ракетата разочарова на "Шанхай Мастърс"

  • ракетата-
  • "шанхай мастърс"-
  • отпадна

Рони О'Съливан записа изненадващо отпадане още във втория кръг на ранкинг турнира по снукър "Шанхай Мастърс".

Ракетата не успя да покажа силната си игра и претърпя загуба с 2:5 фрейма срещу Майкъл Холт

С няколко визити около зеленото сукно 28-ият в света Холт взе откриващата партия в срещата, но в следващата Рони реализира брейк от 64 точки за 1:1. В третия фрейм при преднина от 40:0 точки Гения от Чигуел сбърка червена топка, но това не се оказа фатално и той все пак поведе с 2:1. Преди почивката обаче Холт изстреля сенчъри брейк от 103 точки за 2:2.

След подновяването на играта 38-годишният англичанин продължи с устрема си и поведе с 3:2. В седмия фрейм Рони водеше с 55:1 точки, но позволи обрат в партията след грешка по черната топка. Холт блесна с печеливша серия от 64 точки и така си заслужи място на 1/4-финалите.

Това е трети успех за Холт от осем мача срещу петкратния световен шампион. Двамата се срещнаха по-рано тази година, когато Ракетата отново загуби срещу този съперник - на World Grand Prix с 3:4 части.

В друг двубой представителят на домакините Дин Дзюнхуей надделя с 5:2 части срещу Марк Алън и продължава уверено напред.

Други двама фаворити - Джъд Тръмп и Джон Хигинс записаха загуби.

Тръмп пропиля преднина от 3:0 и в крайна сметка отстъпи с 3:5 срещу Майкъл Уайт. Хигинс пък успя да вземе едва две партии срещу Али Картър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА