532 0

Ракетата разочарова на "Шанхай Мастърс"

Теодор Николов

Рони О'Съливан записа изненадващо отпадане още във втория кръг на ранкинг турнира по снукър "Шанхай Мастърс".

Ракетата не успя да покажа силната си игра и претърпя загуба с 2:5 фрейма срещу Майкъл Холт

С няколко визити около зеленото сукно 28-ият в света Холт взе откриващата партия в срещата, но в следващата Рони реализира брейк от 64 точки за 1:1. В третия фрейм при преднина от 40:0 точки Гения от Чигуел сбърка червена топка, но това не се оказа фатално и той все пак поведе с 2:1. Преди почивката обаче Холт изстреля сенчъри брейк от 103 точки за 2:2.

След подновяването на играта 38-годишният англичанин продължи с устрема си и поведе с 3:2. В седмия фрейм Рони водеше с 55:1 точки, но позволи обрат в партията след грешка по черната топка. Холт блесна с печеливша серия от 64 точки и така си заслужи място на 1/4-финалите.

Това е трети успех за Холт от осем мача срещу петкратния световен шампион. Двамата се срещнаха по-рано тази година, когато Ракетата отново загуби срещу този съперник - на World Grand Prix с 3:4 части.

В друг двубой представителят на домакините Дин Дзюнхуей надделя с 5:2 части срещу Марк Алън и продължава уверено напред.

Други двама фаворити - Джъд Тръмп и Джон Хигинс записаха загуби.

Тръмп пропиля преднина от 3:0 и в крайна сметка отстъпи с 3:5 срещу Майкъл Уайт. Хигинс пък успя да вземе едва две партии срещу Али Картър.Напиши коментар:


Публикувай