22 Септември, 2016 21:11 854 0

Холт: Знаех, че мога да бия Рони

  • холт:-
  • ракетата-
  • "шанхай мастърс"

Майкъл Холт впечатли всички с хладнокръвието, което показа в мача си срещу големия Рони О'Съливан.

Номер 28 в света не трепна и елиминира Ракетата след 5:2 фрейма в двубой от 1/8-финалите на ранкинг турнира "Шанхай Мастърс".

Така в следващата фаза на изданието той си заслужи дуел с представителя на домакините Дин Дзюнхуей.

След победата доволният 38-годишен Холт коментира впечатленията си от представянето на съперника, за когото това бе първи официален турнир от април насам.

"Когато играеш срещу Рони, или срещу някой друг от добрите, трябва да отстояваш позицията си и да не позволяваш техните репутации да пречат на играта ти.

Въпреки че Рони е по-добър от мен, разликата не е чак толкова голяма, че да не мога да спечеля срещу него. В подобен формат знам, че мога да го победя", отбеляза Холт.

Майкъл Холт има три победи от осем мача срещу Ракетата. Два от успехите са през тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА