24 Септември, 2016 05:15 964 0

Ернанес: Ювентус няма право на никакви грешки

  • ернанес-
  • ювентус-
  • грешки

Халфът на Ювентус Ернанес не се притеснява от критиките по негов адрес, но пък призна, че не се сърди на феновете за освиркванията към него в мача с Каляри (4:0). Бразилецът, който изигра силен двубой и бе играчът с най-много точни подавания на терена, призна, че и сам би се освиркал за представянето си с екипа на "бианконерите" до момента.

"Знаехме, че тези три точки са задължителни, защото играехме у дома. Треньорът поиска от нас да реагираме позитивно след загубата от Интер. Трябваше да затваряме по-добре пространствата пред съперника и да движим бързо топката в предни позиции. Очакванията към нас са високи и нямаме право на грешки. Относно освиркванията? Ако бях фен на Ювентус, аз също бих се освиркал за представянето ми до момента", сподели Ернанес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА