24 Септември, 2016 09:51 856 0

ПСЖ пак стъпи накриво в Лига 1

  • псж-
  • тулуза-
  • лига 1

Червен картон за Орие и пропуски на Кавани сринаха шампионите в Тулуза

Отборът на Пари Сен Жермен явно наистина не е в оптималната си форма. Френският шампион продължава да допуска нехарактерни за себе си грешки в шампионата.

Последната такава бе вчера, когато парижани паднаха с 0:2 като гост на Тулуза в срещата между двата тима от 7-ия кръг на Лига 1 и така допуснаха да бъдат изпреварени от съперника си в класирането.


ПСЖ бе по-добрият отбор през първото полувреме, но отново се видя старата слабост на тима с проблемите в завършващата фаза. Грешникът отново бе Единсон Кавани, който пропиля две чудесни възможности за откриване на резултата, като отблизо не успя да преодолее вратаря на съперника.

В началото на втората част гостите получиха още по-тежък удар над амбициите си. В 48-ата минута съдията отсъди дузпа в полза на Тулуза, след като Серж Орие задържа в наказателното поле Ула Тойвонен, а защитникът получи и втори жълт и червен картон и остави тима си с 10 души на терена.

Боджие реализира от бялата точка с хладнокръвие и даде преднина в резултата на домакините.

В 79-ата минута груба грешка в защитата на гостите окончателно реши всичко в мача. Лошо върната топка от Тиаго Мота бе отнета от Дурмаз, който напредна и заби втори гол във вратата на Алфонс Ареола, оформяйки 2:0.

Тулуза излезе на 2-ото място във временното класиране с актив от 14 точки. ПСЖ пък вече е 3-ти с 13 точки преди гостуването си на българския Лудогорец в мача от Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА