26 Септември, 2016 15:26 1 270 0

Конте ще гони двамата от Челси

  • иванович-
  • конте-
  • кейхил-
  • челси

Специалистът е вдигнал мерника на Иванович и Кейхил

Конте ще гони двамата от Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте вече е поставил в черния си списък двама основни футболисти. Става въпрос за Гари Кейхил и Бранислав Иванович, пише „Дейли Мейл”. Очаква се двамата да бъдат продадени още през януари, когато ще бъде отворен зимният трансферен прозорец.

Италианецът е разочарован от играта на защитниците и особено от Кейхил, който допуска детински грешки в последните мачове. При една от тях падна един от головете при тежката загуба с 0:3 от Арсенал в събота.

Конте иска да освежи защитата, където има много пробойни. Той ще търси заместници не само на Кейхил и Иванович, но и на Джон Тери. 35-годишният ветеран е пред края на кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА