26 Септември, 2016 16:29 1 301 2

Лечков: Ще има нов национален треньор

  • лечков-
  • петев-
  • национален отбор-
  • треньор-
  • българия

"Петев да ходи, където иска", заяви шефът в БФС

Лечков: Ще има нов национален треньор - 1
Снимка: БТА

Националният отбор на България ще има нов селекционер. Това обяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

Той разкри, че настоящият треньор на "лъвовете" Ивайло Петев е решил да напусне поста, а един от големите фаворити за негов заместник е Петър Хубчев, който в момента е без отбор. "Това е решение на Ивайло Петев, не на футболния съюз. Петев да ходи, където иска. Щом така е преценил, ние не може нищо да направим. До 1-2 дни ще разберете кой ще води националния отбор. Може още и тази вечер. Петър Хубчев е един от вариантите", каза Лечков пред Спортал.

Петев почти сигурно ще поеме Динамо Загреб, като се очаква хърватския гранд да го обяви след мача с Ювентус от Шампионска лига, който ще се играе утре.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    0 0 Отговор
    Който и да е треньор, нищо няма да се промени, докато не махнат "перуката" от БФС. Мястото му трябва да заеме някой, на който му пука за българския футбол, само с крадене не става.
  • 2 Фронто

    0 0 Отговор
    Йордане/Данчо Лечков,при 24 отбора на ЕП и при наше некласиране означаеа,че ние дори посредствен футбол нямаме(посредствен означава по средата)-нашият футбол е СЛАБ! При 'слаб'всички по веригата гърмят :футболисти,треньори,федерация!