30 Септември, 2016 06:03 784 0

Капело: Прандели е човекът за Валенсия

  • прандели-
  • валенсия-
  • капело-
  • избор

"Той е треньор с невероятен опит", заяви легендата

Капело: Прандели е човекът за Валенсия - 1
Снимка: БТА/АР

Фабио Капело поздрави ръководството на Валенсия за „отличния избор“ и решението на „прилепите“ да назначат Чезаре Прандели за треньор. Очаква се днес италианецът да подпише официално договор с тима за две години.

„Той е треньор с невероятен опит, който се справи отлично начело на Фиорентина и националния отбор на Италия. Той познава добре футбола и обича да комуникира с играчите. Това е отлично решение на Валенсия.

Стилът му на игра зависи и от играчите, с които разполага. Във Фиорентина изповядваше атакуващ стил, защото футболистите му го позволяваха“, каза Капело.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА