514 0

Кралев: Лудогорец играе все по-добре в Шампионска лига

"Важно е да бъде победен Базел", заяви министърът на спорта

Кралев: Лудогорец играе все по-добре в Шампионска лига
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Министърът на спорта Красен Кралев изгледа едно полувреме от мача от груповата фаза на Шампионската лига между Лудогорец и ПСЖ, който бе загубен от българския тим с 1:3.

"Не можах да гледам първото полувреме, кацнах току-що от Япония, гледах второто полувреме. ПСЖ са много силен отбор, Лудогорец стояха добре на терена, имахме си нашите шансове. Ключовият момент бе изпуснатата дузпа от Моци. Аз съм оптимист, че Лудогорец стоят по-добре в тази кампания от предната", започна спортният министър.

"Един отбор се прави много време, трябва много усилия, да сме последователни", смята Кралев.

"Вижда се, че имат възможност да се надиграват с един от най-големите европейски грандове. Малко настроението падна след головете, но нека да гледаме напред. Има още много шансове, важното е Лудогорец да победи Базел. Мисля, че имаме всички шансове да победим Базел и това  ще определи кой да продължи в Лига Европа. С всяко участие в Европа Лудогорец израства", продължи министърът.

"Празник е, че идват в България отбори като ПСЖ и Арсенал. Те не подцениха за нито секунда мача", допълни Кралев.Напиши коментар:


Публикувай