29 Септември, 2016 20:42, обновена 29 Септември, 2016 20:49 874 0

Йорданеску: Липса ни колективът

  • йорданеску-
  • цска-
  • колектива

Наставникът отново нахока футболистите си

Наставникът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску идентифицира два основни проблема, с които тимът му ще трябва да се бори, за да подобри представянето си на терена.

Под ръководството на румъския специалист "червените" допуснаха изненадваща загуба от новака Дунав (Русе) и отпаднаха срамно от турнира за Купата на България след поражение от втородивизионния Локомотив (София). 

"Първият проблем е, че футболистите не са на едно ниво по отношение на подготовката. Вторият е, че ни липсва колективната игра. По време на мач състезателите мислят и действат индивидуално. Дори и малки отбори постигат добри резултати, ако са задружни на терена", анализира Йорданеску пред bTV.

Припомняме, че треньорът направи още един остър коментар по отношение на футболистите си след загубата от столичните железничари. Той заяви, че някои футболисти не знаят какво значи да играеш за ЦСКА. Йорданеску добави, че е успешен треньор и, че при провал ще създаде много проблеми на играчите.

В събота ЦСКА-София гостува на Ботев в Пловдив. От началото на сезона тимът не е записал нито една победа извън своя стадион "Българска армия" и сега ще се опита да прекъсне ужасяващата си серия при визитите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА