603 0

Йорданеску: Липса ни колективът

Наставникът отново нахока футболистите си

Теодор Николов

Наставникът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску идентифицира два основни проблема, с които тимът му ще трябва да се бори, за да подобри представянето си на терена.

Под ръководството на румъския специалист "червените" допуснаха изненадваща загуба от новака Дунав (Русе) и отпаднаха срамно от турнира за Купата на България след поражение от втородивизионния Локомотив (София). 

"Първият проблем е, че футболистите не са на едно ниво по отношение на подготовката. Вторият е, че ни липсва колективната игра. По време на мач състезателите мислят и действат индивидуално. Дори и малки отбори постигат добри резултати, ако са задружни на терена", анализира Йорданеску пред bTV.

Припомняме, че треньорът направи още един остър коментар по отношение на футболистите си след загубата от столичните железничари. Той заяви, че някои футболисти не знаят какво значи да играеш за ЦСКА. Йорданеску добави, че е успешен треньор и, че при провал ще създаде много проблеми на играчите.

В събота ЦСКА-София гостува на Ботев в Пловдив. От началото на сезона тимът не е записал нито една победа извън своя стадион "Българска армия" и сега ще се опита да прекъсне ужасяващата си серия при визитите.Напиши коментар:


Публикувай