30 Септември, 2016 10:57 967 1

Вуцов: Само Левски може да спре Лудогорец

  • вуцов-
  • левски-
  • лудогорец-
  • фенове

"Спас Русев правилно реши да извади феновете от ръководството", заяви легендата

Вуцов: Само Левски може да спре Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Легендата на Левски Иван Вуцов говори за бъдещето на "синия" клуб и заяви, че то ще е светло при новия собственик Спас Русев. В интервю за "Тема Спорт" Вуцов обяви, че напълно подкрепя Русев в решението му за промени в ръководството на клуба, изваждайки феновете от управата.

"Те са толкова много, че ако ги съберете на едно място, няма да се получи едно мнение. Не им е работа да се месят на ръководството и треньора", заяви Вуцов.

Легендата каза още, че Левски е единственият тим в България, който реално може да опонира на Лудогорец. Вуцов предрече и победа за "сините" във вечното дерби с ЦСКА, макар да подчерта, че в такива мачове, важна е не моментната форма, а психическата нагласа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    0 0 Отговор
    Я да видим първо колко дузпи ще им дадат срещу Дунав в неделя, пък полсе ще говорим....