30 Септември, 2016 19:06, обновена 30 Септември, 2016 19:20 1 943 1

Хванаха Тайсън Фюри с кокаин

  • тайсън фюри-
  • кокаин-
  • тест-
  • хванаха

По всяка вероятност всичките му титли ще бъдат отнети

Хванаха Тайсън Фюри с кокаин - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри е дал положителна проба за употреба на кокаин, информира британското издание "Сън".

От УАДА (Световната антидопингова агенция) са направили внезапна проверка, при която са отчели субстанцията в урината му.

Британецът е научил за позивния допинг тест на 22 септември, а още на следващия ден от неговия щаб отказаха реванш на Владимир Кличко.

Това е вторият път, при който Фюри отказва или отлага реванша срещу Кличко. Сега оправданието бе, че е здравословното му състояние е лошо и страда от депресия.

По всяка вероятност всички титли на Тайсън Фюри ще бъдат отнети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОМЕ

    0 0 Отговор
    И ко прайм сега? Титлите се връщат на Кличко или са вакантни? Кличко сега ще играе с А. Джошуа, значи играят за поясите или не??