Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 05:15 839 0

Левски пак ще се насочи към покупка на бразилци

  • левски-
  • бразилци-
  • трансфер

Столичани искат да тръгнат по пътя на Лудогорец

Временият лидер в Първа професионална лига Левски отново ще погледне към бразилския пазар и се очаква съвсем скоро човек от щаба, най-вероятно Асен Букарев, да бъде командирован в посока Южна Америка, за да намери един или двама качествени нови играчи за тима от "Герена", пише 7 дни спорт.

От години така се действа в Лудогорец, а преди време “сините” направиха добри пари от Зе Соарес и Жоазиньо.

Освен това столичани ще направят опит да се сдобият и с добри попълнения от втора дивизия на Франция. Според запознати този път на “Герена” ще разполагат със солидна сума заселекция, след като целта е да се спре хегемонията на Лудогорец.

Междувременнно стана ясно, че Люпко Петрович е бил впечатлен от изявите на Дани Кики от Локомотив (Пловдив), както и на друг “черно-бял” играч - Мартин Райнов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА