Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 14:27 1 159 0

Хубчев следи Станислав Манолев

  • хубчев-
  • манолев-
  • цска-
  • национален отбор-
  • капитан
Хубчев следи Станислав Манолев - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев демонстрира завидна активност в първите си дни начело на тима, пише "Тема Спорт". В петък вечер той гледа на живо двубоя Берое - Черно море (0:1), а в събота бе в Пловдив на срещата Ботев (Пд) - ЦСКА-София (0:0). Визитата на специалиста в Коматево е била свързана основно с играта на десния бек на "червените" Станислав Манолев.

След като дълго време бе без отбор, бившият футболист на ПСВ Айндховен не попадаше в плановете на Ивайло Петев. Асистентът на Хубчев Георги Донков пък бе миналата сряда на Лудогорец - ПСЖ на "Васил Левски". Снощи пък Хубси гледа сблъсъка между Левски и Дунав (2:0).

Отново на дневен ред е и темата за смяна на капитана. В момента лентата е дадена на Светослав Дяков, но не е изключено новият селекционер да направи допитване до играчите дали тя да остане у полузащитника, или да бъде дадена на друг.

Днес в 17:00 часа Петър Хубчев ще даде първата си пресконференция като селекционер на националния отбор. Договорът му е до края на квалификациите за Мондиал 2018 в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА