Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 15:57 1 431 0

Ювентус отново си връща Мората?

  • мората-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • марота

"Всичко е възможно", обяви Бепе Марота

Ювентус отново си връща Мората? - 1
Снимка: БТА/АР

Италианския шампион Ювентус сензационно може да си върне Алваро Мората още през зимния трансферен прозорец, гръмна Tuttosport.

След двугодишен престой при "старата госпожа", през лятото испанският национал се върна в Реал Мадрид, след като "кралският клуб" активира откупната му клауза от 30 милиона евро. Мората играе редовно под ръководството на Зинедин Зидан, но въпреки това Tuttosport смята, че шансът за изненадваща сделка през януари е голям.

Premium Sport веднага потърси генералния директор на Юве Бепе Марота за коментар: "Мората показа, че пасва отлични на стила ни на игра и всичко е възможно", лаконично беше трансферното гуру на "бианконерите".

Не е изключено през януари торинци да се разделят с Марио Манджукич, който е недоволен, че изгуби титулярното си място за сметка на Гонсало Игуаин и Мората да бъде взет като негов заместник.

Юве обаче има няколко сериозни проблеми да си върне стрелеца. Първият е Реал, който едва ли ще иска да се раздели с юношата си, а ако склони да го продаде, това едва ли ще стане за по-малко от 50 млн. евро. Вторият е, че нападателят няма да може да играе с "черно-белия" екип в Шампионска лига, защото Зидан вече го използва в турнира.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА