554 0

Рууни: Сигурен съм, че Алърдайс съжалява

Теодор Николов

Уейн Рууни призова за обединение в състава преди квалификациите за Мондиал 2018 срещу Малта и Словения през октомври. В момента капитанът на Англия е изцяло фокусиран върху изявите си с националния тим, но не пропусна и темата за отстраняването на мениджъра на отбора Сам Алърдайс.

"Трябва да надградим над победата, която спечелихме срещу Словакия през септември. Няма за какво да бъдем притеснени. Сам Алърдайс беше много развълнуван от възможността да води Англия. Той беше човекът за тази работа. Показа своя ентусиазъм на играчите. Срамота е, че това се случи. Сигурен съм, че той наистина съжалява. Решението беше взето от Футболната асоциация. Трябва да останем обединени и да се концентрираме върху футбола. Сигурен съм, че тези няколко седмици са били трудни и за Футболната асоциация. Сега трябва да бъдем изцяло концентрирани върху мачовете", заяви Рууни на пресконференция.

Сам Алърдайс беше отстранен от Футболната асоциация заради корупция, а на негово място беше назначен Гарет Саутгейт, който е временен мениджър на Англия.Напиши коментар:


Публикувай