Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 12:50 8 128 11

Загина състезател от MotoGP (ВИДЕО)

  • motogp-
  • марко симончели

 

Тежка катастрофа с фатален край помрачи Гран При на Малайзия. Поредният кръг от MotoGP беше прекратен с червен флаг залади инцидент, станал между мотоциклетистите Валентино Роси, Колин Едуардс и Марко Симончели.
 
За съжаление, вследствие на колизията на пистата "Сепанг" италианският пилот Марко Симончели почина, въпреки, че веднага беше откаран в болница в Куала Лумпур, но лекарите не успяха да го спасят.
 
Трагичният инцидент стана още във втората обиколка на надпреварата, когато Симончели падна от машината. Идващите след него Колин Едуардс и Валентино Роси не успяха да го избегнат. При инцидентът каската на Симончели падна.
 
Тежките кунтузии на главата са причина за смъртта на 24-годишният състезател, който започна кариерата си през 2002 година като пилот на Aprilia. От миналата година Марко Симончели премина в кралския клас.

Видеото не се препоръчва за деца под 16-годишна възраст и хора със слаба психика


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    0 0 Отговор
    Ужас
  • 2 georgi

    1 0 Отговор
    RIP
  • 3 Ивана

    0 0 Отговор
    Жалко за момчето
  • 4 R.I.P

    0 0 Отговор
    Трагедия! Един от най-добрите пилоти в мотоГП.
  • 5 К.Б.Г

    0 0 Отговор
    Трагедия.Много жалко младо и талантливо момче.
  • 6 rosi

    0 0 Отговор
    naistina jalko
  • 7 Toni

    0 0 Отговор
    гледах по телевизията-трагичо,но без предупреждение за ужасяващи кадри го повториха-три пъти
  • 8 R.I.P

    0 0 Отговор
    gledah sastezanieto dnes i vse o6te ne moga da povqrvam 4e tova se slu4il
  • 9 JIMAK

    0 0 Отговор
    Мисля,че нещо беше станало с него още преди другите да го ударят.Никак не ми се струва нормално да виси от едната страна на мотора без да прави опити да се задържи или поне да падне безопасно,както би трябвало да е. Според мен може да е получил инфаркт или инсулт и просто не беше на себе си,иначе би направил всичко възможно да не излезе към пистата или да падне в тревата.
  • 10 Penata

    0 0 Отговор
    Много трагична смърт на един от най-запомнящите се и обещаващ млад състезател. Найстина и на мен ми се стори странна позата му върху мотора преди удъра, но истината е че вече няма значение сега Марко дава газ на голямата писта от другата страна ... Почивай в мит Марко.
  • 11 Crusible

    0 0 Отговор
    Много, много жалко! Да почива в мир! :'( Безопасността в Мото ГП е на изключително ниво, но Дявола дебне, УНИКАЛЕН малшанс е това, което се случи. Половин метър, в която и да е посока да се беше плъзнал и сега щеше да между нас, може би натрошен, но жив! Мотора на Едуардс явно е минал през шията на Марко, иначе няма как да падне каската му просто така.