682 0

Кешеру: Отказах много оферти заради Лудогорец

"Собственикът ни е много амбициозен, иска да играем всяка година в Шампионската лига", обясни румънецът

Кешеру: Отказах много оферти заради Лудогорец
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Отборът от Обединените арабски емирства Ал-Итихад Калба предложи 1 милион евро за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, съобщи румънското издание "DigiSport". Тимът е воден от бившия играч на Милан Фабио Вивиани, който вече привлече в състава един румънски нападател - Михай Костя. Сънародникът на Кешеру премина в Ал-Итихад от Волунтари.

Кешеру обаче загърбил офертата на арабите заради Лудогорец. Въпреки че не е титуляр в състава на Георги Дерменджиев, нападателят е пожелал да остане при "орлите", които играят в групите на Шампионската лига.

Кешеру вече игра в Близкия изток - за катарския Ал-Гарафа, и явно не иска отново да се връща в арабския свят.

Междувременно в Румъния пишат, че звездата на Лудогорец е отказал завръщане в Стяуа. Собственикът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали е уговарял тарана, но без успех.

"Това е огромна чест - да знаеш, че отбор като Стяуа те иска в редиците си. Щастлив съм, че Джиджи мисли за мен. Но с оглед на контракта ми, няма никаква възможност да напусна Лудогорец. През лятото от клуба отказаха няколко мултимилионни оферти за мен, така че явно ме искат и няма да ме пуснат. Имам контракт за още година и половина, но не всичко е за парите. Играем в Шампионската лига, а и собственикът ни е много амбициозен. Той иска да играем всяка година в Шампионската лига", сподели Кешеру.

Румъния


Напиши коментар:


Публикувай