Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 11:55 1 067 0

Челси сменя Куртоа с Джо Харт

  • харт-
  • куртоа-
  • конте-
  • челси

Конте лично иска да вземе англичанина за заместник на белгиеца

Челси сменя Куртоа с Джо Харт - 1
Снимка: БТА/АР

Челси е готов с евентуалния заместник на вратаря си Тибо Куртоа. Наскоро белгийският национал призна, че мечтае да се върне в Атлетико Мадрид, което накара лондончани веднага да се огледат за негов заместник.

Според авторитетното издание The Independent мениджърът на "сините" Антонио Конте се е спрял на едно име. Става въпрос за Джо Харт, който през лятото беше изгонен от Пеп Гуардиола от Манчестър Сити и премина под наем в Торино.

Конте лично е наблюдавал изявите на стража на "биковете" по време на мача Торино – Фиорентина (2:1) и е дал зелена светлина за купуването му.

Предполага се, че самият Харт с удоволствие би се върнал във Висшата лига след края на сезона, макар и с екипа на един от основните съперници на Сити.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА