7 Октомври, 2016 09:57 1 316 0

Бразилия размаза Боливия

  • неймар-
  • бразилия-
  • аркада-
  • боливия

Селесао постигна лесна победа с 5:0, Неймар получи тежка аркада

Бразилия размаза Боливия - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилия разби Боливия по категоричен начин с 5:0 в световна квалификация днес, но асът на кариоките Неймар няма да запомни срещата с добро. Нападателят на Барселона получи аркада като на боксов мач, след като още в 11-ата минута откри резултата. През второто полувреме обаче той беше ударен в лицето от противник и кръвта шурна.

Медицинският екип на Бразилия изпита трудности със спирането на кръвотечението, но в крайна сметка се справи със задачата си.

Останалите попадения за победата на Селесао реализираха Филипе Коутиньо (26'), Филипе Луиш (39'), Габриел Жезус (44') и Роберто Фирмино (76'). 

След успеха Бразилия е само на точка зад лидера Уругвай след девет изиграни мача от световните квалификации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА