9 Октомври, 2016 06:00 1 063 2

Прогноза на деня: Сърбия - Австрия

  • прогноза-
  • прогноза на деня-
  • сърбия-
  • австрия
Прогноза на деня: Сърбия - Австрия - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг подбра срещата от квалификационна група "D" по пътя към световните финали между съставите на Сърбия и Австрия.

Ситуацията в тази група е много завързана, тъй като след първите два изиграни кръга цели четири тима са с по четири точки и по всичко личи, че борбата за класиране на Мондиал 2018 ще е ожесточена.

Домакините от Сърбия стартираха с голово равенство 2:2 като домакин на Ирландия, след което не срещнаха проблеми като гост на Молдова, побеждавайки с класическото 3:0.

Австрийците пък се наложиха с 2:1 като гост над Грузия, след което направиха 2:2 на "Ернст Хапел" във Виена с очераващия се фаворит в пресявките тим на Уелс.

И двата тима са очаквания за класиране напред, което предвещава интересен сблъсък.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 2.7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПО ПО НАЙ

    0 0 Отговор
    Коефициентът за този знак е около 2.7 Пълна ГЛУПОСТ УУУУУУ :) стага с тез реклами ЕУРО ФОООТБЪЛЛЛ НАВСЯКАДЕ ДРУГАДЕ Коефициентът Е НАД 3.2
  • 2 Nemanja

    0 0 Отговор
    3:2 si beše i rezultatat ;-) Trebaše i poviše, al sramno. :-)