10 Октомври, 2016 02:45 1 083 0

Боатенг: Роналдиньо е най-добрият

  • боатенг-
  • роналдиньо-
  • най-добрият

На тренировка казваше, че ще уцели три пъти горната греда и го правеше

Бившият футболист на Милан Кевин-Принс Боатенг се върна в миналото към своите дни при "росонерите".

"Принца" си спомни за своя танц в стил "Майкъл Джексън" при спечелването на шампионската титла през 2011 г. Той определи Роналдиньо за най-силния футболист, с когото е бил на терена. Боатенг дори слага фамозния бразилец над Зинедин Зидан, Пеле и Диего Марадона. 

"Определено Роналдиньо е най-добрият, с когото съм играл. Въпреки че, когато Диньо дойде в Милано, той вече не бе онзи играч от Барселона. Все пак той още можеше да прави невъзможни неща и да бъде най-добрия в света, когато имаше желание да го направи. Той беше по-добър от Зидан, Пеле и Марадона.

На тренировка казваше, че ще уцели три пъти горната греда и го правеше. Случвало се е след тренировка да седим на тревата, а Диньо да жонглира с топката десетина минути. Всички се възхищавахме на таланта му. Беше невероятен.

Пазя добри спомени от Милан. В топ 3 влизат танцът ми в стила на Майкъл Джексън, голът ми срещу Барса и, разбира се, спечелването на Скудетото", сподели Боатенг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА