1 018 0

Пак ограбиха Ромарио

Полицията хвана крадците на автобусна спирка

Пак ограбиха Ромарио
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Световният шампион с Бразилия за 1994 година Ромарио за пореден път стана жертва на взлом. Този път е имало и кражба. Къщата на легендарния бразилец в Лаго Сул е била обрана, но полицията е реагирала бързо на сигнала на алармената инсталация.

На близка автобусна спирка са задържани един пълнолетен и шестима непълнолетни. В тях са намерени къси панталони, бейзболни шапки, лаптоп, слушалки, запалка, бутилка с водка и две фланелки. Едната от тях е била на Барселона от времето, в което Ромарио беше съотборник на Христо Стоичков в испанския гранд. Единият от крадците дори е бил облякъл фланелката на каталунците.

За трети път в последната една година вилата на Ромарио в Лаго Сул е обект на проникване. През миналия октомври двама души влязоха в имота и обясниха пред полицията, че са искали просто да поплуват в басейна. През февруари тази година при друго влизане с взлом 17-годишен бразилец беше задържан.

Бразилия


Още по темата

 • Удар за милион евро

  Удар за милион евро

  Неизвестни бандити ограбиха склад с дизайнерски стоки на стойност близо 1 милион евро в Северна Франция, съобщава в. Parisien. Обирът бил ...
  11.12.2016
  2 563
  2

Напиши коментар:


Публикувай