10 Октомври, 2016 12:57 994 0

Хубчев: Ще има промени

  • хубчев-
  • швеция-
  • българия-
  • промени

"Отказването на Златан Ибрахимович със сигурност е загуба за шведите", заяви българският селекционер

Хубчев: Ще има промени - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че ще направи промени за гостуването на Швеция, тъй като има уморени футболисти след срещата с Франция, която бе загубена с 1:4.

"Мисля, че ще има промени. Два много тежки мача в рамките на няколко дни, нормално е да има умора. Промени ще има, но не мога кажа точно какви", заяви Хубчев. "Загубата от Франция едва ли е на 100% забравена, но ако има нещо положително, трябва да се концентрираме върху него. След мача с Швеция ще правим по-задълбочени анализи. Важно е футболистите да покажат максимума на възможностите си."

"Швеция разчита на по-силов футбол, по-дълги топки. Играчите им са физически много добре сложени и практикуват по-агресивен стил. Иска ми се да опитаме малко повече да владеем топката. Много трудно играем срещу Швеция, но традициите са за това, да ги нарушаваме. Отказването на Златан Ибрахимович със сигурност е загуба за отбора, но едва ли отборът ще промени стила си, който практикува от доста време", коментира още Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА