Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 15:57 834 0

Челси дава Азар и пари за Бонучи

  • азар-
  • бонучи-
  • челси-
  • ювентус-
  • бартер

Двата тима могат да осъществят доста впечатляващ бартер

Челси дава Азар и пари за Бонучи - 1
Снимка: БТА/АР

От Челси са готови да предложат на Ювентус Еден Азар плюс пари, за да привлекат през януарския трансферен прозорец бранителя на торинци Леонардо Бонучи, твърди английското издание "Сън".

Главната цел пред Антонио Конте е да подсили изключително стабилно защитния си вал. Очакванията бяха след привличането на Давид Луис от ПСЖ това да стане, но все още има доста слабости в отбраната на столичния английски тим.

Според медиите на Острова привличането на Лео е приоритетна цел пред клуба и точно поради тази причина отборът е готов да жертва Азар, тъй като едва ли парите биха изкушили Ювентус.

Първоначалните информации бяха, че Челси първоначално е обмислял оферта от Фабрегас и 50 милиона евро, но след това Конте е преценил, че може да запази испанеца и да жертва Азар и доста по-малка сума пари.

25-годишният белгиец в момента е бледо копие на това, което бе през първия си сезон в клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА