1 016 1

Йордан Лечков: Аутсайдери сме!

"Това ни е нивото и всички българи трябва да забравим какви успехи сме имали", заяви легендата

Йордан Лечков: Аутсайдери сме!
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националния отбор Йордан Лечков коментира, че България няма никакви шансове за класиране на Мондиал 2018. Героят от САЩ`94 е категоричен, че това е реалността и няма защо да се сърдим на футболистите, които в петък паднаха с 1:4 от Франция. От 21:45 часа тази вечер "трикольорите" имат ново тежко гостуване от световните квалификации - на Швеция.

"Нямаме шансове за класиране. Бих изтъкнал, че може би играхме срещу най-силния отбор в Европа - Франция. Отпреди 23 години, откакто ги бихме, те се стегнаха, направиха си бази и играят прекрасен футбол. Нашите футболисти играят на техните си възможности. Няма какво да им се сърдим, че загубиха от Франция", коментира пред БНТ Лечков.

"Истината е, че заедно с Люксембург сме аутсайдерите в групата. Това ни е нивото и всички българи трябва да забравим какви успехи сме имали. Не трябва да живеем със старите неща. Трябва да се концентрираме върху това, което имаме. Да почнем работа с една идея по-младите, 19-годишни да речем. Къде е държавата, къде са всички, къде са медиите", добави вицепрезидентът на БФС.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 666
    Отговор
    1 18:08  10.10.16
    Откажете се доброволно от постовете си и ти и М-лов и К-ов стига излагации............пари..пари...ама стига де..... Бягайте бързо!

Напиши коментар:


Публикувай