10 Октомври, 2016 16:49 1 278 1

Йордан Лечков: Аутсайдери сме!

  • лечков-
  • национален отбор-
  • успехи-
  • швеция-
  • аутсайдер-
  • българия

"Това ни е нивото и всички българи трябва да забравим какви успехи сме имали", заяви легендата

Йордан Лечков: Аутсайдери сме! - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националния отбор Йордан Лечков коментира, че България няма никакви шансове за класиране на Мондиал 2018. Героят от САЩ`94 е категоричен, че това е реалността и няма защо да се сърдим на футболистите, които в петък паднаха с 1:4 от Франция. От 21:45 часа тази вечер "трикольорите" имат ново тежко гостуване от световните квалификации - на Швеция.

"Нямаме шансове за класиране. Бих изтъкнал, че може би играхме срещу най-силния отбор в Европа - Франция. Отпреди 23 години, откакто ги бихме, те се стегнаха, направиха си бази и играят прекрасен футбол. Нашите футболисти играят на техните си възможности. Няма какво да им се сърдим, че загубиха от Франция", коментира пред БНТ Лечков.

"Истината е, че заедно с Люксембург сме аутсайдерите в групата. Това ни е нивото и всички българи трябва да забравим какви успехи сме имали. Не трябва да живеем със старите неща. Трябва да се концентрираме върху това, което имаме. Да почнем работа с една идея по-младите, 19-годишни да речем. Къде е държавата, къде са всички, къде са медиите", добави вицепрезидентът на БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    0 0 Отговор
    Откажете се доброволно от постовете си и ти и М-лов и К-ов
    стига излагации............пари..пари...ама стига де.....
    Бягайте бързо!