Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 22:33 1 029 1

Орие "реже глави" след автогол на противник (Видео)

  • орие-
  • реже глави-
  • автогол

Скандалният футболист на ПСЖ и Кот Д'Ивоар не спира с глупавите изцепки

Изцепките на Серж Орие през тази година нямат край. Скандалният футболист на ПСЖ бе осъден условно на два месеца затвор за нападение над полицай.

След това той се замеси в друг нечуван скандал. Защитникът на парижани участва в чат на живо в социалната мрежа Periscope, където заедно с негов приятел отговаряше на въпроси на посетителите в канала. В разговора Орие напсува с кеф тогавашния наставник Лоран Блан наред със звездите Златан Ибрахимович и Анхел Ди Мария.

Сега дойде време за шантавият бранител да изгрее и на националната сцена. Този път той избухна с обиден жест, дошъл след едно от попаденията на неговия Кот Д'Ивоар в световната квалификация срещу Мали, спечелена с 3:1 от "слоновете".

Орие центрира топката и играч на Мали си я заби във вратата с ефектен автогол. Превъзбуденият от случилото се Серж побърза да изтича към противниковата агитка и с красноречив жест „отряза главата си“.

Жестът, който разбира се бе насочен към играчите на съперника, възмути наблюдателите на срещата, както на стадиона, така и пред телевизорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.