Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 01:00 754 0

Моуриньо бил близо до Юнайтед през 2013-та

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • абрамович

Португалецът решил да остане верен на Абрамович в последния момент

Моуриньо бил близо до Юнайтед през 2013-та - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед е имал сериозен интерес към настоящия си мениджър Жозе Моуриньо още през 2013 година, пише вестник "Дейли мейл". Според изданието Специалния е бил много близо до подпис с "червените дяволи" още тогава, защото е водил преговори с клуба в испанската столица Мадрид.

По онова време Юнайтед беше в търсене на наследник на легендарния сър Алекс Фъргюсън, а португалецът все още водеше Реал Мадрид. Интересното е, че Моуриньо е започнал да мисли и да се подготвя за живота в Манчестър, макар да е дал дума на Роман Абрамович, че ще се върне в Челси.

В края все пак Моуриньо решава да бъде лоялен към руския олигарх, който в крайна сметка го уволни миналата зима след слабото представяне на "сините".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА