12 Октомври, 2016 13:57 1 846 1

Роналдиньо: Меси не е по-добър от Пеле и Марадона

  • роналдиньо-
  • меси-
  • пеле-
  • марадона

"Подкрепям Лео за Златната топка, той е мой приятел", добави техничарят

Роналдиньо: Меси не е по-добър от Пеле и Марадона - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият футболист на Барселона Роналдиньо подкрепи Лео Меси в борбата за Златната топка, но не смята, че той е най-великият за всички времена.

"Всички футболисти свършиха чудесна работа през годината, но няма да ви лъжа - подкрепям Меси за Златната топка", отсече бразилецът пред вестник "АС".

"Доволен съм, че отново го виждам щастлив. Той се завърна в националния отбор на Аржентина и е щастлив от това. И аз съм щастлив, защото съм негов приятел."

"Що се отнася до това кой е най-добър в историята на футбола, аз гледам само Марадона и Пеле. Двамата са най-великите играчи за всички времена. Неймар също е мой приятел и той пише история със същия клуб като мен. Един ден той ще е най-добрият в света. Той, Меси и Иниеста ми носят наслада", добави легендарният бразилец.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Джоунс

    0 0 Отговор
    Не знам дали Роналдиньо е гледал видеа с мачове на Пеле, едва ли има по техничен футболист