Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 21:40 824 0

Ганчев искал Лига Европа, а не титла

  • ганчев-
  • лига европа-
  • едуард йорданеску

Наставникът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску сподели в интервю за Нова телевизия преди съботния мач срещу Левски, че всъщност целта поставена му не е да спечели титлата на всяка цена, а да стигне до класиране на "червените" в Лига Европа.

Румънецът признава, че няма да се откаже да се бори за първото място, но по принцип уговорката му с Гриша Ганчев е най-малко да класира отбора за евротурнирите.

"Със сигурност това е специален мач. След като за феновете е такъв, значи и за мен е такъв. Искаме титлата, но уговорката с ръководството ни е да изградя отбор, който да се класира за Европа. Едва след това да се гони титлата. Нямам ултиматум да спечелим титлата, но това не значи, че ще се откажем", заяви Йорданеску.

Както е известно, преди началото на първенството босовете на ЦСКА-София бяха категорични, че целта пред клуба е шампионската титла на България, но сега Йорданеску твърди друго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА