607 0

Милър се завръща обратно на пистата

Теодор Николов

Контузията на Джак Милър вече отшумява и дори той да не е на 100% възстановен, ще се завърне на пистата, преследвайки нова победа в MotoGP.

Милър лекуваше фрактура на дясната ръка, получена на "Ред Бул Ринг" през август, но вече е нетърпелив за своята обратна поява през този уикенд на японската писта "Мотеги". Припомняме, че в предния кръг за Гран При на Арагон легендата Ники Хейдън замести австралиеца.

"Винаги е неприятно да пропускаш състезания заради наранявания, а на мен ми се случва често този сезон. Все пак оставам позитивен. Пропускането на Гран При на Арагон беше правилно решение, защото фрактурата в ръката ми все още не беше излекувана и можеше да се влоши. След последния кръг тренирах доста. Всъщност беше и забавно. Ръката ми е много по-добре и очаквам с нетърпение да се върна на мотора през уикенда", сподели Милър.

Шефът на отбора му в MotoGP Мишел Бартоломи заяви, че е ужасно да ръководиш състезател като Милър, който има огромно желание да се състезава, а и след всичките му премеждия през този сезон е още по-трудно да го накара да изчака, докато бъде напълно възстановен.Напиши коментар:


Публикувай